torstai 16. toukokuuta 2013

auringosta nauttiessa :)


Nyt voidaankin jo varmaan sanoa että kesä on tullut. Tallilla ei enää yksinkertaisesti pärjää ilman aurinkorasvaa ja kärpäslätkäkin olisi ihan kätevä pörriäisten pois hätistämiseksi. Tänään yksinkertaisesti kävelin pikku-mamman tarhaan, harjasin ja jäin vain istuskelemaan ja seuraamaan kun toinen nauttii vihreästä ateriastaan. On se osa-aikaeläke-hevosen elämä sitten ihanaa :)

Mantan tapa tervehtiä?


Okei, oli sitä suunnitelmissa muutakin kuin päiväunelmointia. Olin päättänyt kauniin kelin ja kesän kunniaksi että tämä on se päivä jolloin pestään satula ja suitset, sekä etsitään käyttökelpoinen kuivatusloimi lauantaiksi (lauantainahan on lähtö mätsäreihin).


Myös puhtaamman satulahuovan löytäminen oli kuin neulan etsimistä heinäsuovasta, mutta löytyihän tarkoitukseen sopiva kappale noin puolen tunnin pinojen kaivelemisen jälkeen. :) Satulaa ei kyllä ollut pesty herraties milloin viimeks. Kirkas pesuvesi muuttu hetkessä samean-harmaan-ruskeaksi.

lopputulos :)

Aikaa meni yllättävän vähän siihen nähden kuinka paljon olinkaan varannut aamustani tallille. Loppuajan kiertelinkin ja rapsuttelin monen moista öttiäistä ja napsin kuvia :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti